Logeren

We begroeten u met een glimlach. Het verblijf is geheel contactloos en met de hoogste hygiëne standaard. De sleutel en een brief met uitleg over u verblijf ligt op tafel in de Vlaamse schuur. We verzorgen geen ontbijtmand.

Geniet van uw vakantie in en om onze Vlaamse schuur/atelier, geschikt voor twee tot vier personen (ook voor mindervaliden toegankelijk). Het verblijf is op basis van selfservice. De Vlaamse schuur is in 2006 op de oorspronkelijke plek gebouwd met veel authentieke elementen en is voorzien van alle eigentijdse gemakken. U verblijft midden in de natuur op ons erf en kunt vanuit hier tal van wandel- en fietsroutes volgen die voeren door het oude cultuurlandschap de Maasheggen en Oeffelter Meent, welke sinds de zomer van 2018 op de Unesco Biosfeer erfgoedlijst staat.

Indeling Vlaamse schuur 

Beneden is een grote leefruimte/keuken, hal, badkamer met wastafel en douche, een mindervaliden toilet en apart toilet. Het geheel is van vloerverwarming voorzien. U kunt gebruik maken van het 5 pits-fornuis, vaatwasser, koeler (zonder vriesvak), koffiemachine (koffiebonen), waterketel etc.
Op de ruime slaapzolder met vide kunt u heerlijk rustig slapen; Bij aankomst is de 2-persoons boxspring en de knusse ruime 2-persoons bedstee, fris opgemaakt. Voor de kleintjes is er een babybedje, kinderbedje, of campingbedje, box en kinderstoel. En natuurlijk beneden en boven traphekjes. Beneden is er een luxe twee persoons slaapbank.

Buiten onder het afdak is het goed toeven bij de houtkachel en kunt u genieten van het landelijk uitzicht met een weldadige bloemengeur, grazende koeien en een vogelconcert. Voor de kinderen is het fantastisch om pannenkoeken of een grote pan soep te maken op de houtkachel. Er is een ook een BBQ en vuurkorf. Zelf culinair aan de slag op het grote fornuis? Dan kunt u kruiden en fruit zelf oogsten in de moeshof.

Laat u inspireren….door al dit moois! Houdt u van schilderen of tekenen? Dan kunt u gebruik maken van de schildersezels. Verfmateriaal zelf meebrengen of tegen vergoeding te gebruiken.

Handige weetjes

• Gratis koffie en thee

• Geheel selfcatering

• Gratis WiFi

* Bbq Black egg

• Buitengootsteen

* Fiets en wandelkaarten

* Afval scheiden